1402/07/12-12:48

پرداخت‌های معلمان بر اساس رتبه‌بندی است

وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیات دولت، گفت: پرداخت‌های معلمان بر اساس رتبه‌بندی است و این فرایند ادامه دارد و پرداختی‌های جدید بر اساس احکام جدید خواهد بود.

به گزارش فارس، رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیات دولت، گفت: پرداخت‌های معلمان بر اساس رتبه‌بندی است و این فرایند ادامه دارد و پرداختی‌های جدید بر اساس احکام جدید خواهد بود.

وی افزود: بیش از 100 نفر دو شیفت به اعتراضات رتبه بندی معلمان رسیدگی می کنند. هر ماه 50-60 حکم صادر می شود

صحرایی گفت: فرآیند اجرایی کردن رتبه بندی و رسیدگی به اعتراضات رتبه بندی فرآیند دائمی و پیوسته ماست. رتبه بندی معلمان جزئی از فرآیند تعلیم و تربیت شده و به طور پیوسته درگیر آن هستیم.

وزیر آموزش و پرورش گفت: فرهنگیان باید احساس کنند صندوق ذخیره فرهنگیان برای آنها سودمند است الان این حس در تعداد زیادی از فرهنگیان وجود ندارد.

نظرات

captcha

اخبار مرتبط