وی ادامه داد: براساس آمارهای موجود الگوی مصرف ۱۲ مترمکعب آب در ماه برای هر خانوار است که ۱۳۰ لیتر در شبانهروز برای هر فرد میشود البته این میزان از میانگین کشوری با توجه به آمارهای موجود بالاتر است و برای این موضوع باید مدیریت مصرف را مدنظر داشت.
به گفته وی، روشهای مختلف و برنامههای متنوعی برای کاهش مصرف آب و مدیریت بهینه آن در استان تهران منظور شده اما باید با ارائه آموزشهای لازم به شهروندان و مشترکان آب، مسیر بهینه مصرف را آموزش داد البته مردم باید با ما همکاری بیشتری داشته باشند.
ماهانه ۲ میلیون پیامک برای شهروندان ارسال میشود
اردکانی با بیان اینکه به طور میانگین ماهانه ۲ میلیون پیامک رعایت الگوی مصرف برای شهروندان ارسال میشود، ادامه داد: در موضوع تامین آب باید مصرف مردم کنترل شود.
وی تاکید کرد: معتقدیم بهترین موضوع در این زمینه مدیریت مصرف است البته اقداماتی در حوزه مدیریت مصرف انجام شده که ارسال ۵۳۸ هزار و ۸۲۶ پیامک برای مشترکان خوش مصرف یکی از این برنامهها است.
وی یادآور شد: همچنین برای مصرفکنندگان خانگی به عنوان مشترکان خوشمصرف نیز ۱۸۷ هزار و ۷۸۳ پیامک، برای ۲۹۲ هزار مشترک پُرمصرف خانگی و برای مشترکان خانگی بدمصرف نیز ۵۸ هزار پیامک به صورت هشدار و جلب توجه آنها به الگوی مصرف ارسال شده است.
اردکانی گفت: الگوی مصرف آب در تهران در ماه ۱۲ مترمکعب به ازای هر خانواده است که باید نسبت به کاهش این الگوی مصرف اقدام شود به همین دلیل پیشنهادی ارائه شده که برچسب هشدار صرفهجویی آب روی چراغهای راهنمایی سطح تهران نصب شود که این موضوع نیازمند تصویب آن در شورای ترافیک استان است.
وی با بیان اینکه ۶۳ درصد مشترکان آب در تهران بیشتر از الگوی مصرف، آب مصرف میکنند، افزود: همچنین ۳۱ درصد زیر الگو و ۶ درصد نیز بالاتر از ۲ برابر الگوی مصرف، آب مصرف میکنند.
به گفته وی، براساس دادههای آماری موجود ۸۴ درصد مصرف آب در تهران مربوط به مشترکان خانگی، ۶ درصد واحدهای تجاری، ۲ درصد واحدهای صنعتی، ۲ درصد اداری و مابقی مربوط به نیروهای مسلح، مدارس و فضای سبز است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران اضافه کرد: براساس آمارهای موجود در سال گذشته ۳۰ میلیون مترمکعب آب در تهران صرفهجویی شد بنابراین اگر امسال هم ۲۰ درصد با همکاری مردم کاهش مصرف داشته باشیم به طور یقین بازخورد خوبی داشته و مشکلی از بابت کمبود نخواهیم داشت.
ارسال پیامک به انشعابات پُرمصرف در تهران
وی در ادامه به توزیع اخطار انشعابات پُرمصرف و بدمصرف در تهران نیز اشاره کرد و گفت: در مجموع هفت میلیون و ۳۷۱ هزار و ۹۶۷ مورد اخطار در این زمینه داده شد.
به گفته وی، در این ارتباط برای هفت میلیون و ۷۲ هزار و ۸۳ واحد مسکونی با انشعابات پُرمصرف و بدمصرف و برای ۲۹۹ هزار ئو ۸۸۴ مورد انشعابات در حوزه غیرمسکونی اخطار دادیم.
اردکانی به موضوع قطع انشعابات بدمصرف در تهران نیز اشاره کرد و ادامه داد: در مجموع برای ۵۷۸ هزار و ۱۱۷ مشترک بد مصرف در حوزه مسکونی و غیرمسکونی پیامک ارسال شده که ۴۶۲ هزار و ۳۲۳ مورد در حوزه مسکونی و ۱۵ هزار و ۷۹۴ مورد آن به بخش غیرمسکونی بوده است.
وی درباره پیمایش انشعابات دستگاههای اجرایی در راستای کاهش ۲۵ درصد مصرف آب نیز اظهار کرد: در مجموع هفت هزار و ۹۴۹ مورد پیمایش انجام شد که برای کاهش ۲۵ درصدی آب در ادارات چهار هزار و ۳۹۵ مورد پیامک ارسال کردیم، برای عدم کاهش این میزان آب سه هزار و ۵۵۴ اخطار دادیم ضمن اینکه آب ۷۴۵ دستگاه نیز قطع شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران همچنین درباره پیمایش فضای سبز در این استان گفت: در مجموع ۲ هزار و ۳۹۲ مورد فضای سبز مورد پیمایش قرار گرفت.
وی یادآور شد: در این پیمایشها مشخص شد تعداد یک هزار و ۵۳۶ مورد با آب شرب آبیاری میشد و ۶ هزار و ۱۶۳ مورد هم عدم آبیاری با آب شرب بود ولی انشعاب آب ۶۲۲ مورد فضای سبز نیز قطع شد.
نظرات