1404/03/05-19:45

احضار سفیر تل‌آویو در سوئد

سفیر رژیم صهیونیستی در سوئد به خاطر اوضاع انسانی غزه به وزارت خارجه این کشور احضار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، «اولف کریسترسون» نخست وزیر سوئد روز دوشنبه از احضار سفیر رژیم صهیونیستی در استکهلم به وزارت خارجه این کشور به خاطر وضعیت کمک‌رسانی در غزه خبر داد. 

رادیو رژیم صهیونیستی هم گزارش داد که سفیر این رژیم در سوئد به خاطر اوضاع انسانی غزه برای توبیخ به وزارت خارجه این کشور احضار خواهد شد. 

در همین راستا، نخست وزیر دانمارک هم تاکید کرد که ما باید تل‌آویو را تحت فشار قرار دهیم و عدم واردات کمک‌های بشردوستانه به غزه قابل قبول نیست. 

پیش از این گروهی که از امارات کمک‌هایی را برای ساکنان نوار غزه فرستاده بود، از سرقت محموله ۲۳ کامیون کمک بعد از ورودش به غزه در مناطق تحت تصرف رژیم صهیونیستی خبر داده بود.

روز گذشته رئیس سازمان برنامه جهانی غذا گفت که ۵۰۰ هزار نفر در غزه از فقدان شدید امنیت غذایی رنج می‌برند.

نظرات

captcha

اخبار مرتبط