1404/04/12-17:05

بیش از ۱۰۰ نفر در تهران نجات یافتند

مدیرعامل آتش‌نشانی تهران از نجات بیش از ۱۰۰ نفر از زیر آوار در جریان حملات رژیم صهیونسیتی خبر داد و گفت: فرماندهی عملیات در حادثه صدا و سیما بر عهده آتش‌ نشانی بود و یکی از ماموریت‌ها، نجات سربازی بود که پس از چهار ساعت زیر آوار زنده، خارج شد.

به گزارش شهرداری تهران، قدرت‌ الله محمدی با اشاره به حملات اخیر رژیم صهیونیستی و حضور بی‌ وقفه آتش‌نشانان در صحنه اظهار کرد: در این شرایط نیروهای ما در پایگاه‌های مختلف شهری به‌ صورت ۲۴ ساعته آماده‌ باش بودند و با میانگین ۴ تا ۵ دقیقه در محل حادثه حضور می‌یافتند.

وی افزود: از ساعات ابتدایی آغاز بحران آماده‌ باش کامل در همه ایستگاه‌ها برقرار شد حتی نیروهای شیفت استراحت، داوطلبانه خواستار حضور در عملیات شدند این روحیه فداکاری در میان نیروهای جوان ما که اغلب متولد دهه ۷۰ و ۸۰ هستند ستودنی بود.

مواجهه با اصابت‌های مجدد و عملیات در مناطق پرخطر

محمدی با اشاره به شدت خطرات گفت: در چند مورد، نیروهای ما هنگام عملیات دوباره مورد اصابت قرار گرفتند و پس از عقب‌نشینی چند ثانیه‌ای، همان نقطه مورد اصابت قرار گرفت در یک منطقه مجبور شدیم بیش از چهار بار موضع را تغییر دهیم

بیش از ۱۰۰ نفر از زیر آوار زنده بیرون آورده شدند

این مقام مسوول ایمنی ادامه داد: در این مدت، بیش از ۱۰۰ نفر از زیر آوار نجات داده شدند اگر نیروها حتی چند دقیقه دیرتر می‌رسیدند، جان بسیاری از این افراد از دست می‌رفت.

روایت نجات یک سرباز پس از ۴ ساعت زیر آوار

محمدی به حادثه صدا و سیما اشاره کرد و گفت: منطقه بارها مورد اصابت قرار گرفت. در یکی از مأموریت‌ها، یک سرباز که چهار ساعت زیر آوار بود توسط نیروهای ما نجات داده شد.

خود سرباز می‌گفت چند بار شهادتین خوانده و وقتی صدای نیروهای ما را شنیده، امید به زنده‌ماندن پیدا کرده است. این جوان کشتی‌ گیر و اهل آمل بود و پس از نجات، فقط برای آتش‌نشانان دعا می‌کرد.

کمپین ایثار در روزهای آتش

مدیرعامل سازمان آتش‌ نشانی تهران اضافه کرد: مدیران ما در این ۱۲ روز، حتی ۱۲ ساعت متوالی هم استراحت نداشتند در آن روزها لباس عملیاتی از تن درنیاوردیم و دائما در میدان بودیم.

آسیب دیدیم/ اما خدماترسانی بی وقفه ادامه داشت

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی نیز با قدردانی از تلاش نیروها گفت: در این ایام حساس نیروها با جانفشانی تمام در صحنه حضور داشتند، برخی تجهیزات ما آسیب دید و تعدادی از نیروها نیز مصدوم شدند اما خدمات‌ رسانی بدون وقفه ادامه یافت.

سیدجلال ملکی در ادامه تاکید کرد: مردم با محبت از ما پذیرایی می‌کردند، غذا می‌آوردند و درب خانه‌هایشان را برای استراحت آتش‌ نشانان باز می‌کردند. در کنار این فداکاری‌ها، خانواده‌های نیروها نیز با حمایت عاطفی نقش مهمی ایفاء کردند؛ بسیاری از آتش‌نشانان در این ۱۲ روز فقط یکی دو ساعت کنار خانواده‌ بودند.

مطالبه قانونی برای سختی کار آتش‌نشانان

وی با اشاره به خطرات شغل آتش‌ نشانی گفت: در حوادث اخیر با ریزش‌ها، انفجار گاز و انتشار مواد شیمیایی مواجه بودیم اما هنوز بسیاری از آتش‌ نشانان در تهران تحت پوشش قانون سختی کار نیستند. این مطالبه، نیازمند توجه قانونگذاران کشور است.

وی تاکید کرد: آتش‌ نشانان هیچگاه کار را مشروط به مزایا نکرده‌اند اما شایسته است در کنار تجلیل، حمایت قانونی نیز محقق شود ما جان بر کف در خدمت مردم هستیم هر زمان که نیاز باشد.

نظرات

captcha

اخبار مرتبط