به گزارش شبکه المنار، شیخ نعیم قاسم در نهمین شب از مراسم عاشورایی در حومه جنوبی بیروت گفت: هنگامی که جایگزین مقاومت برای دفاع از کشور ارائه شود، درباره آن گفت وگو می کنیم.
وی اضافه کرد: ما آمادگی داریم درباره همه جزئیات با کسانی که ادعا میکنند قادر به دفاع از کشور هستند، گفت وگو کنیم و ما مخالفتی با گفت وگو نداریم.
شیخ نعیم قاسم گفت: به کسانی که خواستار تحویل سلاح مقاومت هستند میگوئیم که ابتدا از اشغالگر بخواهید از کشور خارج شود.
وی ادامه داد: آیا این منطقی و عاقلانه است که از دشمن اشغالگر انتقاد نکنید و همواره، اهل کشور را آماج حمله و انتقاد قرار دهید و بگوئید ابتدا تو سلاح خود را زمین بگذار؟
دبیرکل حزب الله لبنان اظهار کرد: اگر عدهای میخواهند تسلیم شوند این مشکل آنها است اما ما حزب و اهل «هیهات منا الذله» هستیم و تسلیم نخواهیم شد.
شیخ نعیم قاسم با تاکید براینکه درباره زورگویی به ما دچار اشتباه محاسباتی شدهاید، گفت: طرفداران مقاومت از دشمنان هراسی ندارند و فکر نکنید با پنهان شدن پشت دشمن، دستاوردی کسب میکنید.
وی افزود: دستاورد این است که سرزمین و کشورمان را آزاد کنیم و این دعوت ما از شماست و ما آماده هستیم.
شیخ نعیم قاسم اظهار کرد: ما کشور و خاکمان را دوست داریم و از آن دفاع میکنیم و میهن دوستی چیزی غیر از دفاع از سرزمین و تربیت فرزندان آن نیست و از این رو ما به تمام معنی میهن دوست و ملی گرا هستیم.
وی افزود: سیدعباس موسوی به سید حسن نصرالله ایمان کامل داشت و به شیوه امام حسین (ع) موضوع فلسطین و آزادسازی سرزمین را برعهده گرفت.
دبیرکل حزب الله لبنان ادامه داد: هنگامی که وارد نبرد پشتیبانی از نوار غزه شدیم، شهدای زیادی از مرد و زن و کودک تقدیم کردیم.
شیخ نعیم قاسم گفت: ما در این راه شخصیتی مانند سیدالشهدای امت، سیدحسن نصرالله را تقدیم کردیم که خود از بنیانگذاران این راه مقدس بود و پیشتر فرزندش شهید هادی را تقدیم این راه کرده بود.
وی افزود: ما به عنوان مقاومت در لبنان، قدرت خود را از اسلام بزرگ، امام حسین (ع) و حضرت زینب (س) میگیریم و به همین خاطر با این راه مقدس هماهنگ هستیم.
شیخ نعیم قاسم اضافه کرد: منظور ما از مقاومت، مقابله با دشمن اشغالگری است که سرزمین را اشغال کرده و این دشمن امروز اسرائیل است که باید از سرزمین ما خارج شود و ما راهی غیر از مقاومت و مقابله با آن نداریم.
نظرات