1404/04/26-14:30

هشدار سونامی در پی زمین لرزه ۷.۲ ریشتری در آلاسکا

زلزله‌ای با قدرت ۷.۲ ریشتر سواحل جنوبی آلاسکا را لرزاند و موجب هشدار سونامی شد.

زلزله‌ای قدرتمند با قدرت ۷.۲ ریشتر بعدازظهر چهارشنبه (به وقت محلی) سواحل جنوبی آلاسکا را لرزاند و باعث هشدار سونامی در مناطق جنوب مرکزی و جنوب غربی این ایالت شد.

سازمان زمین‌شناسی ایالات متحده (USGS) گزارش داد که این زلزله ساعت ۱۲:۳۷ بعد از ظهر به وقت آلاسکا رخ داده و مرکز آن تقریباً در ۸۳ مایلی جنوب شرقی کینگ کوو واقع شده است. این لرزش که در ابتدا با قدرت ۷.۳ ریشتر اندازه‌گیری شده بود، به طور گسترده در جوامع ساحلی در امتداد زنجیره آلیوشن، شبه‌جزیره آلاسکا و خلیج کوک احساس شد.

در پاسخ، اداره ملی اقیانوسی و جوی (NOAA) و سرویس ملی هواشناسی (NWS) هشدار سونامی را برای شبه‌جزیره آلاسکا، از ورودی کندی تا گذرگاه یونیماک و امتداد آن به سمت انکوریج، صادر کردند.

هیچ گزارشی از تلفات یا خسارات ساختاری گزارش نشده است. زلزله‌های بین ۷.۰ تا ۷.۹ ریشتر به عنوان "بزرگ" طبقه‌بندی می‌شوند و می‌توانند خسارات جدی ایجاد کنند. NWS بعداً پس از ارزیابی تهدید بالقوه برای سایر خطوط ساحلی آمریکای شمالی، این هشدار را به یک توصیه کاهش داد و از ساکنان خواست که هوشیار باشند.

منبع: آرتی

نظرات

captcha

اخبار مرتبط