1401/12/03-20:10

ساخت مسکن ۱۰۰ متری یک میلیارد تومان هزینه دارد!

ساخت مسکن ۱۰۰ متری یک میلیارد تومان هزینه دارد!

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: یکی از معضلات اصلی کشور مسکن و خانه‌دار کردن هموطنان است.

به گزارش اکوفارس به نقل از ایسنا، علیرضا جعفری در سی و نهمین نشست تخصصی معاونین شهرسازی و معماری کلانشهرهای ایران گفت: امروز نمی‌توانیم بدون توجه به وضعیت اقتصادی کشور و مطالبات و نیازهای اصلی مردم تصمیمی بگیریم.

وی با بیان اینکه باید امروز هویت‌بخشی و چالش ها را با شرایط واقعی و نیاز اصلی مردم در نظر بگیریم افزود: یکی از معضلات اصلی کشور، مسکن و خانه‌دار کردن هموطنان است. قوانین ما ضعیف بوده و برخی سکونتگاه‌ها به سکونتگاه غیر رسمی تبدیل شده است.

جعفری ادامه داد: معضل اصلی در کشور سکونت است؛ حتی در کلانشهرها که مسکن با یک زاویه‌ای حل شده باید دید کیفیت زندگی چگونه است؟ چراکه یکی از دغدغه‌های ما کیفیت زندگی در شهرهاست.

وی با بیان اینکه حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن وظیفه ما را سنگین‌تر کرد، گفت: ما در قبال وفاداری مردم، چه کیفیتی برای زندگی آنها ایجاد کرده‌ایم و چه شرایط و بستری را فراهم کرده‌ایم؟ بنده به عنوان یک متولی که ۶۳۰ هزار واحد را تعهد داده‌ام باید بگویم که یکی از موانع ما شهرداری‌ها هستند.

وی با اعلام اینکه عوارضی که برای صدور پروانه در نهضت ملی مسکن در نظر گرفته می‌شود با احتساب ۳۰ درصد تخفیف برای هر واحد ۱۵ میلیون تومان است گفت: پیش‌بینی می‌کردیم که امروز با ۴۵۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی در کلانشهرهای اصلی و ساخت هر متر مربع با چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، مسکن ۱۰۰ متری بسازیم که با هزینه تاسیسات و انشعابات نهایتا به ۶۰۰ میلیون برسد اما وقتی در عرصه وارد می‌شویم می بینیم که یک واحد مسکن ۱۰۰ متری یک میلیارد تومان هزینه دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه باید نیاز مردم را برطرف کنیم، گفت: یکی از معضلات شهرداری‌ها مساله دستگاه‌های نظارتی است؛ در پاسخ به حل مشکلات هموطنان باید راه حل ارائه دهیم اما یکی از موانع؛ پرونده‌های دستگاه قضایی در این زمینه است. لذا درخواست داریم که برای حل مشکلات مردم اقدام شود و شهرداری‌ها نگران دستگاه قضایی نباشند. مساله امروز کشور حل مشکل مسکن است.

جعفری با بیان اینکه سکونتگاه اسلام‌آباد از سال ۹۰ وضعیتی داشت که امروز نیز به همان شکل است افزود: مردم این سکونتگاه در تهران انتظار دارند که مسئولان مشکلات آنها را حل کنند. واحدهای مسکونی فرسوده این منطقه باید ساماندهی شود که البته مساله سختی است اما این وضعیت زیبنده ما نیست.

وی با بیان اینکه مصوبات آیه قرآن نیستند که تغییر نکنند تاکید کرد: برای برخی مردم حتی ۴۰ میلیون تومان آورده برای تامین مسکن نیز سخت است و چه کسی گفته نمی‌توان در چنین مواردی مصوبات را تغییر داد؟

نظرات

captcha

اخبار مرتبط