1404/01/30-22:20

جانشین درویش مشخص شد

پس از استعفای مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، هیات مدیره این باشگاه جانشین وی را انتخاب کرد.

به گزارش ایرنا، شکست در سوپرجام، حذف از لیگ نخبگان آسیا و جام حذفی و همچنین نتایج ضعیف در لیگ برتر باعث شده است تا پرسپولیس وارد بحران جدی شود.

هواداران این تیم که از عملکرد ضعیف قرمزپوشان به شدت شاکی هستند، رضا درویش، مدیرعامل این باشگاه را عامل ناکامی‌های این تیم می‌دانند و در روزهای اخیر خواستار جدایی وی از جمع سرخ‌پوشان شدند.

در پی این انتقادات، درویش امروز در جلسه‌ای که در باشگاه پرسپولیس برگزار شد از سمت خود به عنوان مدیرعامل قرمزپوشان استعفا کرد.

پیگیری‌های خبرنگار ایرنا نشان می‌دهد که در روز دوشنبه با استعفای درویش موافقت خواهد شد و علی اینانلو به عنوان سرپرست مدیرعاملی قرمزها منصوب خواهد شد.

اینانلو یکی از مدیران باسابقه شرکت‌های تابعه مالک پرسپولیس است که پس از جدایی محمد آخوندی، عضو هیئت مدیره سرخپوشان شد.

نظرات

captcha

اخبار مرتبط