این بیانیه میافزاید: «ما از (رژیم) اسرائیل میخواهیم که فوراً جریان سریع و بدون مانع کمکهای بشردوستانه به غزه را از سر بگیرد تا نیازهای همه غیرنظامیان تأمین شود. در طول آخرین آتشبس، سازمان ملل و نهادهای بینالمللی غیردولتی توانستند در سطح گسترده کمکرسانی کنند. از این رو، تصمیم (رژیم) اسرائیل برای مسدود کردن ورود کمک به غزه غیرقابل تحمل است.»
سه کشور اروپایی، سخنان اخیر وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی درباره سیاسیکردن کمکهای بشردوستانه و طرحهای این رژیم برای باقیماندن در غزه پس از پایان جنگ را غیر قابل قبول توصیف و تاکید کردند که این مواضع به چشمانداز صلح لطمه میزند. آنها تصریح کردند: «کمکهای بشردوستانه نباید هرگز بهعنوان ابزاری سیاسی مورد استفاده قرار گیرند و قلمرو فلسطینی نباید کاهش یابد یا دستخوش تغییرات جمعیتی شود.»
در این بیانیه همچنین تاکید شده است: «(رژیم) اسرائیل طبق قوانین بینالمللی موظف است که اجازه عبور بدون مانع کمکهای بشردوستانه را بدهد. کارکنان نهادهای بشردوستانه باید بتوانند مستقل از طرفهای درگیر و بر اساس اصول انسانی، به افراد نیازمند کمکرسانی کنند. (رژیم) اسرائیل باید دسترسی ایمن و بدون مانع برای سازمان ملل و نهادهای بشردوستانه در سراسر غزه را تضمین کند»
سه کشور اروپایی تاکید کردند: «ما بار دیگر از حملات اخیر نیروهای اسرائیلی به کارکنان بشردوستانه، زیرساختها، ساختمانها و مراکز درمانی ابراز انزجار میکنیم. اسرائیل باید تلاش بسیار بیشتری برای حفاظت از غیرنظامیان، زیرساختهای حیاتی و کارکنان بشردوستانه انجام دهد. این شامل بازگرداندن سامانههای هماهنگی نظامی، فراهمکردن امکان جابجایی آزادانه امدادگران درون غزه و جلوگیری از آسیب زدن به کادر درمان و مراکز پزشکی در جریان عملیات نظامی است. همچنین، (رژیم) اسرائیل باید اجازه دهد نیازهای فوری درمانی مردم تأمین شود و بیماران و مجروحان برای درمان از غزه خارج شوند.»
انگلیس، فرانسه و آلمان در پایان این بیانیه بار دیگر خواستار بازگشت طرفها به اجرای توافق آتشبس و پیگیری آنچه راهحل دو دولتی نامیده میشود، شدند.
نظرات