1404/02/05-17:15

شناسایی ۸۴ کلاهبردار فروش سوالات کنکور ۱۴۰۴

معاون اجرایی پلیس فتا گفت: ۸۴ کلاهبردار در زمینه فروش و تقلب در آزمون سراسری امسال شناسایی و برخی از این افراد دستگیر شدند.

به گزارش ایرنا، سردار حسین ابراهیمی روز جمعه در نشست روسای ستادهای استانی نمایندگان تام‌الاختیار و مسئولان حفاظت آزمون سراسری ۱۴۰۴ که با حضور وزیر علوم و به میزبانی سازمان سنجش برگزار شد، افزود: تعداد ۱۸۹ تارنما نیز در حوزه کلاهبرداری کنکور امسال شناسایی شدند و با آنها برخورد شده است.

وی افزود: بیشترین سوءاستفاده از داوطلبان کنکور در پیام‌رسان‌های تلگرام و اینستاگرام انجام می‌شود؛ به طوری‌که ۴۵ درصد تخلفات در تلگرام و ۴۳ درصد نیز در اینستاگرام اتفاق می‌افتد.

معاون اجرایی پلیس فتا همچنین به آمار تخلفات فضای مجازی پیرامون کنکور سال گذشته اشاره کرد و گفت: سال گذشته نیز ۱۵۶ کلاهبردار دستگیر شدند و ۲۸۵ کانال نیز در این زمینه فعال بودند که با آن برخوردهای قانونی صورت گرفت.

به گزارش ایرنا، ادعاهای متخلفان در فضای مجازی برای فروش سوالات کنکور در حالی مطرح می‌شود که هم وزیر علوم و هم رئیس سازمان سنجش در جلسه امروز، احتمال لو رفتن و درز سوالات کنکور از قرنطیه را کاملا مردود دانستند و بر تضمین سلامت برگزاری آزمون سراسری تاکید کردند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در نشست امروز گفت: چینش سوالات کنکور به نحوی است که امکان تقلب به صفر می‌رسد و در این دوره تا کنون حتی یک سوال نیز لو نرفته است. 

رضا محمدی در واکنش به ادعای فروش دفترچه سوالات کنکور در شبکه‌های فضای مجازی گفت: بررسی ما نشان می‌دهد که این دفترچه ادعایی، دفترچه سوالات کنکور سال‌های گذشته است و با اطمینان می‌گویم که حتی یک سوال کنکور نیز لو نرفته است.

وزیر علوم نیز درخصوص امنیت آزمون سراسری گفت: تضمین می‌کنیم آزمون صددرصد بدون هیچ گونه تقلبی برگزار شود و تا مرحله حضور در جلسه، یعنی نه سوالات و نه پاسخ‌نامه به هیچ عنوان به بیرون درز نمی‌کند و من به بچه‌ها و خانواده‌ها این اطمینان خاطر را می‌دهم که تا مرحله ورود به جلسه آزمون و شروع آزمون مطمئن باشند هیچ گونه تقلب یا خطایی صورت نمی‌گیرد.

حسین سیمایی به داوطلبان کنکور و خانواده‌های آنها توصیه کرد که فریب شبکه‌های کلاهبردار را نخورند و هزینه نکنند زیرا اگر خدای نخواسته در این دام بیافتند، ممکن است سالها از شرکت در آزمون محروم شوند.

وزیر علوم با تاکید بر اینکه در جلسه برگزاری آزمون سراسری، ابزار مدرن شناسایی تقلب درنظر گرفته شده و دستگاه‌ها سیگنال‌ها را شناسایی می‌کنند، از داوطلبان خواست تا به تلاش خود اعتماد داشته باشند، اضطراب و استرس را از خود دور کنند و با توکل بر خداوند نتیجه خوبی بگیرند.

آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ در دو نوبت برگزار می‌شود که رقابت داوطلبان نوبت اول در تاریخ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت‌ماه و نوبت دوم در روزهای ۵ و ۶ تیرماه خواهد بود.

ثبت‌نام متقاضیان شرکت در دومین نوبت آزمون سراسری امسال نیز در دو بازه زمانی صورت گرفت که در بازه نخست؛ از ۲۲ تا ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۳، بیش از ۵۷۸ هزار نفر با مراجعه به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش، ثبت‌نام خود را انجام دادند.

دومین بازه ثبت‌نام آزمون سراسری ۱۴۰۴ نیز از ۱۶ تا ۲۱ فروردین انجام شد و در نهایت ۸۲۳ هزار نفر در نوبت دوم آزمون سراسری امسال ثبت نام کردند و در مجموع متقاضیان آزمون سراسری ۱۴۰۴ (در نوبت اول و دوم) به ۹۵۷ هزار و ۷۹۸ نفر رسید.

نظرات

captcha

اخبار مرتبط