وی افزود: مرگ افراد در مرزها بر اثر فاسد شدن مواد غذایی، منقضی شدن تاریخ داروها و جلوگیری از ورود تجهیزات حیاتی پزشکی غیرقابل قبول و غیرقابل درک است.
گرزبیک تاکید کرد که امنیت بیمارستانها در زمان جنگ باید حفظ شده و از کارکنان فعالیتهای بشردوستانه و کمکها ارسالی محافظت شود و همه حملات به آنها مورد تحقیق و بررسی قرار بگیرد.
نماینده لهستان خاطرنشان کرد، هر گونه محاصره، تاخیر و یا کارشکنی در ارسال کمکهای بشردوستانه با قوانین بینالمللی بشردوستانه ناسازگار است.
گرزبیک افزود: محاصره خودسرانه یک کارشکنی به شمار میآید و اقدامی غیرمنطقی، ناعادلانه و نامناسب است.
لهستان از دیوان بینالمللی دادگستری درخواست کرد تا اصول بنیادین قانونی را به منظور تضمین ارسال کمکهای بشردوستانه به غیرنظامیان در نوار غزه تضمین کند.
رژیم صهیونیستی از دوم ماه مارس (۱۲ اسفند ۱۴۰۳) گذرگاههای نوار غزه را بسته و مانع از ارسال کمکهای بشردوستانه به این باریکه شده است.
دیوان بینالمللی دادگستری از روز دوشنبه جلسات استماع در مورد جلوگیری از فعالیت آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) از سوی رژیم صهیونیستی را آغاز کرد.
این جلسات تا روز جمعه ادامه خواهد داشت. حدود ۴۵ سازمان بینالمللی و کشور از جمله ایران درخواست خود را برای حضور در جلسات استماع و بیان دیدگاههای خود ارائه کردهاند.
سازمان ملل پیشتر از دیوان بینالمللی دادگستری خواسته بود تا نظر مشورتی خود را در مورد ممنوعیت رژیم صهیونیستی بر فعالیت آنروا اعلام کند.
نظرات