معاون وزیر نفت فراهم شدن دکل ها و سایر ملزوم ها را جزو این شرایط دانست و خاطرنشان کرد: از همه کسانی که امکان ساخت دکل دارند، دعوت می کنیم به کمک بیایند.
بورد گفت: آمادگی داریم با انعقاد قرارداد با بخش خصوصی نسبت به خرید دکل دریایی و خشکی مورد نیاز با شرایط خوب اقدام کنیم و برای تحقق این هدف یک و نیم میلیارد دلار سرمایه گذاری نیاز است که انجام شود. باید بخش خصوصی در این زمینه ورود کند و ما استقبال می کنیم.
بورد از شکسته شدن میزان تولید گاز در دولت چهاردهم حداقل ۱۴ بار خبر داد که یک میلیارد و ۱۰۶ میلیون متر مکعب گاز تولید شد.
وی در عین حال بر ضرورت مصرف منصفانه از سوی هموطنان تاکید کرد و گفت: توسعه در کنار تولید بهطور جدی دنبال میشود و فردا چند قرارداد مهم در این زمینه امضا میشود.
بورد خاطرنشان کرد: اگر سرمایههای داخلی به سمت صنعت نفت هدایت شوند، سایر بخشهای اقتصادی نیز فعال میشوند و تحقق رشد هشت درصدی پیشبینیشده در برنامه هفتم توسعه دور از دسترس نخواهد بود.
وی در باره آخرین وضع میدان ابوذر افزود: این میدان که بهتازگی دچار مشکلات فنی شده بود، اکنون در حال تولید است و بهزودی سرمایهگذاریهای جدیدی در آن آغاز میشود.
معاون وزیر نفت افزود: برای پیشگیری از آسیب دوباره، تولید فعلی بهصورت کنترلشده انجام میشود.
بورد درباره وضع بدهیهای بابک زنجانی خاطر نشان کرد: اموال وی، طبق احکام قضایی، تحت نظارت قرار دارد و نهادهای مسئول، از جمله بانک مرکزی و قوه قضاییه در حال پیگیری وصول مطالبات هستند. هرگونه اقدام جدید نیز پس از حصول نتیجه، اطلاعرسانی میشود.
تأثیر تحریمها و مقابله با آن در حوزه صادرات انرژی
معاون وزیر نفت درباره تأثیر تحریمها بر صادرات نفت، به اقدامهای این شرکت برای خنثیسازی تحریمها اشاره کرد و گفت: گرچه تحریمها سختگیرانهتر شده است، وزارت نفت با طراحی روشهای نوین حملونقل و توسعه مسیرهای دریایی جایگزین، تلاش کرده است صادرات را پایدار نگه دارد.
بورد درباره صادرات الپیجی اظهار داشت: مشتریان بسیاری برای الپیجی وجود دارد اما محصول به اندازه کافی موجود نیست.
وی ادامه داد: سه محور کلیدی در مسیر افزایش تولید مدنظر است؛ ظرفیت تولید، تولید محققشده و تولید هدفگذاریشده. برنامهریزی بر اساس نزدیکی این اعداد انجام میشود تا با رعایت واقعگرایی، زمینه تحقق اهداف مهیا شود.
نظرات