1404/03/02-10:44

حملات اسرائیل به غزه، ۸۵ شهید برجای گذاشت

منابع خبری فلسطینی اعلام کردند که در حملات اسرائیل به نوار غزه از بامداد پنجشنبه تاکنون ۸۵ فلسطینی شهید شدند.

به گزارش شبکه الجزیره قطر، منابع پزشکی در نوار غزه اعلام کردند، از بامداد روز جمعه نیز حملات اسرائیل به نوار غزه ادامه یافته و در تازه ترین آن منطقه «رمزون» در مرکز شهر دیرالبلح در مرکز نوار غزه هدف حمله هوایی اسرائیل قرار گرفت که تاکنون در جریان آن چهار نفر به شهادت رسیدند و شماری دیگر نیز زخمی شدند.

بنا بر گزارش‌ها، شدت بمباران‌ها و گستردگی مناطق هدف قرار گرفته، باعث افزایش چشمگیر تلفات انسانی و ویرانی زیرساخت‌های غیرنظامی شده است.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در بیانیه ی روز پنجشنبه خود نیز اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۰۷ شهید و ۲۴۷ زخمی وارد بیمارستان‌های نوار غزه شده‌اند.

براساس این بیانیه، از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) و با آغاز موج تازه تجاوزهای رژیم صهیونیستی علیه غزه تا دیروز پنجشنبه سه هزار و ۶۱۳ نفر در نوار غزه شهید و ۱۰ هزار و ۱۵۶ نفر دیگر مجروح شده‌اند.

با احتساب این شهدا، شمار شهدای نوار غزه از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه ۱۴۰۲) و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تا دیروز پنجشنبه به ۵۳ هزار و ۷۶۲ نفر و شمار مجروحان به ۱۲۲ هزار و ۱۹۷ نفر رسید.

وزارت بهداشت فلسطین همچنین اعلام کرد: هنوز پیکرهای شماری از شهدا در خیابان‌ها و زیر آوار قرار دارند و امکان دسترسی نیروهای امدادی به آنها فراهم نشده است.

نظرات

captcha

اخبار مرتبط