1404/03/02-15:21

رزمایش فنلاند در مرز روسیه با بیش از ۵۰۰۰ نیرو

رزمایش زمینی «شمشیر کارلیا ۲۵» با حضور بیش از 5000 نظامی فنلاندی و نیروهایی از آمریکا و بریتانیا از امروز (جمعه) در جنوب فنلاند و در نزدیکی مرز با روسیه آغاز شد.

به گزارش ایسنا، رزمایش نظامی «شمشیر کارلیا ۲۵» از امروز در منطقه «کیمن‌لاکسو» واقع در جنوب فنلاند و هم‌مرز با روسیه آغاز شد. طبق اعلام ارتش فنلاند، این رزمایش تا اول ژوئن ادامه خواهد داشت و فرماندهی آن بر عهده تیپ کارلیا است.

بر اساس اطلاعات منتشرشده در وب‌سایت ارتش فنلاند، بیش از ۵۰۰۰ نظامی در این رزمایش شرکت دارند، از جمله نیروهایی از بریتانیا و ایالات متحده. حدود ۷۰۰ دستگاه تجهیزات نظامی از جمله بالگردهای تهاجمی بریتانیا نیز در رزمایش مشارکت دارند.

فنلاند هم‌زمان با آغاز این رزمایش، رزمایش دیگری با عنوان «شمشیر زنده ۲۵» را از روز ۲۱ مه آغاز کرده که تا ۳۱ مه ادامه دارد. این تمرین‌ها در مناطق «اووسیما شرقی» و «کیمن‌لاکسو» برگزار می‌شود که هر دو با روسیه مرز مشترک دارند.

نیروی دریایی فنلاند نیز رزمایش دریایی «آب‌های باریک ۲۵» را آغاز کرده که تا ۲۸ مه در دریای مجمع‌الجزایر، خلیج فنلاند و سواحل جنوبی کشور برگزار خواهد شد. در این رزمایش حدود ۲۷۰۰ نظامی و چندین شناور از فنلاند، سوئد، آلمان و استونی شرکت دارند.

نظرات

captcha

اخبار مرتبط