1404/03/05-20:00

اسرائیل به کشورهایی که سفارت‌شان را به قدس انتقال دهند پول می‌دهد

کابینه رژیم صهیونیستی با ارائه کمک‌های میلیون دلاری به کشورهایی که تصمیم به انتقال سفارت خود از تل‌آویو به قدس دارند، موافقت کرد.

به گزارش ایسنا، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش کرد کابینه برای کشورهایی که تصمیم داشته باشند سفارت خود را از تل‌آویو به قدس منتقل کنند، کمک‌هایی به ارزش میلیون‌ها دلار تصویب کرده است.

این مصوبه شامل کمک از طریق مشارکت در تامین مالی هزینه‌های مربوط به ساخت یا انتقال سفارت‌ها و همچنین ارائه راهکارهای مسکن و برنامه‌ریزی در صورت نیاز است.

در حال حاضر ۶ سفارت در قدس وجود دارد و ایالات متحده، گواتمالا، کوزوو، هندوراس، پاپوآ گینه‌نو و سه ماه پیش پاراگوئه سفارتشان را به قدس اشغالی انتقال دادند.

بر اساس برآورد رژیم صهیونیستی، جمهوری چک و پس از آن مجارستان هم کشورهای دیگری خواهند بود که سفارتشان را به قدس انتقال می‌دهند.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا سفارت کشورش در اراضی اشغالی را در دوره نخست ریاستی‌اش در سال ۲۰۱۸ به قدس انتقال داد.

نظرات

captcha

اخبار مرتبط