وی گفت: در عمرم این حجم از مجروحان ناشی از انفجارها ندیدهام. اصلا در عمرم این حجم از زخمی ندیدهام.
این پزشک از مشاهدات خود در زمینه سوختگی شدید فلسطینی ها در اثر بمباران سخن گفت و به وضعیت بخش کودکان بیمارستان ناصر اشاره کرد و گفت: ما موارد سوختگی را در میان کودکان بسیار خردسال میبینیم. درمان چنین سوختگی هایی حتی در کشورهای غربی که جنگ نیست و بیمارستان ها فعال هستند و تجهیزات پزشکی در دسترس است، سخت و نجات فرد دشوار است.
وی افزود: بیشتر موارد سوختگی منجر به فوت می شوند. نوع دیگری از مجروحیت ناشی از انفجارها زمانی رخ می دهد که هر چیزی در اطراف شما با تمام قدرت بر اثر انفجار حرکت می کند و محکم به غیرنظامیان برخورد می کند که این ترکش ها زخم های عمیقی برجای می گذارد.
این پزشک غربی تصریح کرد: بیشتر مجروحان با قطع جزئی یا کامل اعضای بدن خود بر اثر بمباران رو به رو هستند. با توجه به اینکه فلسطینی ها مجبورند در چادرها زندگی کنند، هنگام زخمی شدن با آلودگی های محیطی روبرو هستند و وقتی به بیمارستان وارد می شوند خاک زیادی روی زخم آنها وجود دارد. اولین کاری که ما می کنیم تمیز کردن زخم و سپس پوشاندن و اقدام حداکثری نجات بخش است. این مشکلات با توجه به کمبود در بخش دارو و درمان به ویژه در بیمارستان «ناصر»، بغرنجتر می شود. در طبقه دوم یکی از بخش ها و در طبقه چهارم نیز بخش سوختگی در اثر حملات اسرائیل ویران شده است.
اظهارات این پزشک انگلیسی در حالی مطرح می شود که دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل هفته گذشته اعلام کرد که ۹۴ درصد از بیمارستان های نوار غزه آسیب دیده یا ویران شده است. سازمان جهانی بهداشت نیز از کمبود شدید دارو و تجهیزات پزشکی در این منطقه خبر داده است.
نظرات