به گزارش ایرنا، علی صفا روز سه شنبه در نشست خبری افزود: همه تولیدات کشور در حوزه مکمل های غذایی، رژیمی و ورزشی استانداردهای لازم را دارند به طوری که سال گذشته ۲ میلیون دلار مکمل در زمینه مواد اولیه و ویتامین ها به کشورهای اروپایی و حاشیه خلیج فارس صادر کردیم.
وی تصریح کرد: تولیدکنندگان، همواره الزامات و استانداردهای محل های تولید محصولات غذایی را مد نظر دارند و برخی شرکتها نیز کیفیتهای بالاتر ارائه میدهند که مبنای رقابت بازار است.
صفا با بیان اینکه سال گذشته سه هزار و ۵۰۰ پروانه ساخت برای مکملها صادر شد، گفت: ۱۵۰ میلیون دلار ارز توافقی برای مواد اولیه مکمل ها تخصیص یافت و
کارخانه های سطح بالایی در حوزه مکمل های غذایی تاسیس شد و اکنون تحت نظارت سازمان غذا و دارو فعالیت می کنند.
بررسی اصالت فرآورده از طریق سامانه تیتک
وی با اشاره به تخلفات در حوزه فرآورده های غذایی، دارویی و آرایشی است، گفت: کیفیت بسیاری از محصولات قابل شناسایی نیست و باید حتما آزمایش شوند، در حال حاضر بسیاری از این فرآورده ها در داخل دارای برچسب تقلبی هستند از این رو افراد باید حتما کیفیت محصول را در سامانه تیتک بررسی کنند.
وی تاکید کرد: مکمل های غذایی، رژیمی و سایر فرآورده های دارویی و بهداشتی تولید داخل باکیفیت و دارای استاندارد هستند و به مردم توصیه می شود از این محصولات استفاده کنند.
سبدفروشی مکمل ها به معنای این است که شرکتهای پخش نمیتوانند فروش داروهای خاص یا سهمیهای را مشروط به خرید مکملها یا سایر محصولات کنند، یا اینکه داروخانههایی را به خاطر خرید مکملها یا سایر محصولات مورد تبعیض قرار دهند.
نظرات