1404/03/08-15:30

پیدا شدن لاشه یک فوک خزری در سواحل گیلان

رئیس اداره پارک ملی بوجاق گفت: لاشه یک قلاده فوک خزری در ساحل زیباکنار پیدا شد؛ اما به دلیل فاسد شدن بخش اعظم لاشه، امکان بررسی دقیق علت تلف شدن آن‌ وجود ندارد.

به گزارش روابط عمومی و امور رسانه اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان، احسان باقری پور روز پنجشنبه اعلام کرد: به دلیل گذشت زمان زیاد از تلف شدن این فوک، امکان نمونه‌برداری وجود ندارد.

باقری پور همچنین از مردم خواست در صورت مشاهده لاشه فوک خزری، از دست زدن به آن خودداری کنند و موضوع را به اداره محیط‌زیست یا دامپزشکی اطلاع دهند تا کارشناسان بتوانند در اسرع وقت بررسی‌های لازم را انجام دهند.

رئیس اداره پارک ملی بوجاق گفت: آلودگی نفتی و صنعتی، آلودگی آب دریا ،شیوع برخی بیماری‌های ویروسی، گرفتار شدن در تورهای صیادی، برخورد با شناورها و تغییرات اقلیمی می‌تواند از جمله دلایل احتمالی تلف شدن فوک‌ها باشد.

فوک خزری گونه‌ای کمیاب و تنها پستاندار دریای خزر است؛ این گونه به دلیل صید بی‌رویه، تغییرات زیست‌محیطی و کاهش شدید جمعیت، نیازمند حمایت بین‌المللی است.

فوک‌های خزری در فصول تابستان، بهار و پاییز بیشتر در آب‌های نیمه جنوبی خزر از جمله ایران زیست می‌کنند و برای زایمان به مناطق یخی در شمال دریای خزر مهاجرت می‌کنند.

نظرات

captcha

اخبار مرتبط