1404/03/16-22:39

فرانسه و بلژیک حمله اسرائیل به جنوب بیروت را محکوم کردند

فرانسه و بلژیک حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه در جنوب بیروت پایتخت لبنان را محکوم و خواستار پایبندی طرف‌ها به توافق آتش‌بس شدند.

به گزارش ایرنا، وزارت خارجه بلژیک جمعه شب در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: بلژیک حمله شب گذشته اسرائیل به بیروت را محکوم می‌کند.

این وزارتخانه افزود: این اقدام مصداق نقض جدید آتش‌بس نوامبر ۲۰۲۴ است که همه طرف‌ها را ملزم به رعایت آن و تضمین امنیت غیرنظامیان در دو سوی خط آبی کرده است.

وزارت خارجه فرانسه نیز جمعه شب در بیانیه‌ای «حملات اسرائیل به بیروت را محکوم» و اعلام کرد «از همه طرف‌ها می‌خواهد به توافق آتش‌بس و تضمین امنیت غیرنظامیان پایبند باشند.»

فرانسه همچنین از رژیم صهیونیستی خواست که «هر چه سریع‌تر از قلمرو لبنان عقب‌نشینی کند.»

رسانه‌های لبنان پنجشنبه شب از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب بیروت و هدف قرار گرفته شدن یک ساختمان در مجاورت مسجد القائم در این منطقه توسط هواپیماهای جنگی رژیم اسرائیل خبر دادند.

نظرات

captcha

اخبار مرتبط