1404/04/10-22:20

کاهش واردات گاز ایران به عراق، تولید برق را ۳۸۰۰ مگاوات کاهش داد

وزارت برق عراق روز سه‌شنبه اعلام کرد کاهش شدید واردات گاز از ایران، موجب خروج چندین نیروگاه گازی از مدار و کاهش چشمگیر تولید برق در این کشور شده است.

به‌گزارش شفقنا؛ سعد فریح، مدیر اداره سوخت وزارت برق عراق گفت: «میزان گاز وارداتی از جمهوری اسلامی ایران طی ساعات گذشته به حدود نیمی از مقدار توافق‌شده کاهش یافته و از ۵۵ میلیون متر مکعب در روز، به حدود ۲۵ میلیون متر مکعب رسیده است».

وی افزود این کاهش ناگهانی سبب از مدار خارج شدن چندین نیروگاه گازی و کاهش حدود ۳۸۰۰ مگاواتی در توان تولید برق عراق شده است.

به گفته فریح، وزارت برق برای جبران این کاهش، اقدامات فوری را آغاز کرده و با همکاری وزارت نفت تلاش دارد بخشی از کمبود را از طریق افزایش تأمین سوخت جایگزین مانند گازوئیل جبران کند.

او همچنین تأکید کرد: «وزارت برق از فشارهایی که مردم در این شرایط بی‌سابقه آب‌وهوایی تحمل می‌کنند، کاملاً آگاه است و به‌صورت شبانه‌روزی در حال پیگیری بحران و تلاش برای بازگرداندن پایداری به شبکه برق است».

نظرات

captcha

اخبار مرتبط