به گزارش ایرنا، شاهین در گفت وگو با شبکه الأقصی افزود: رژیم اشغالگر حدود ۵۰ درصد از چاههای آب در غزه به ویژه در مناطق شرقی را به طور مستقیم هدف قرار داده و زیرساختها و تجهیزات شهرداریها را ویران کرده که این امر بحران را دوچندان کرده است.
وی همچنین هشدار داد که به دلیل از کار افتادن پمپهای فاضلاب، فاضلابهای خام مستقیماً به دریا تخلیه میشوند؛ مسالهای که با توجه به گرمای شدید تابستان، سلامت عمومی را به شدت تهدید میکند.
شاهین در پایان گفت: شهرداریها ناچار به استفاده از راهکارهایی بسیار محدود نظیر خرید سوخت از بازار آزاد، بهرهگیری از چاههای آب شخصی و انرژی خورشیدی شدهاند، اما این روشها به هیچ وجه پاسخگوی نیازهای جمعیت آسیبدیده غزه نیست.
دیده بان حقوق بشر اروپا - مدیترانه پیش تر در بیانیهای تاکید کرد که جلوگیری رژیم صهیونیستی از ورود سوخت به بیمارستانهای غزه ابزاری برای کشتار و آوارگی اجباری است.
در بیانیه این نهاد حقوق بشری آمده است: جلوگیری (رژیم) اسرائیل از ورود سوخت به بیمارستانهای غزه به معنای مرگ حتمی اکثر بیماران و نشان دهنده یک سیاست سازمان یافته با هدف نابودی عمدی سیستم بهداشتی است.
این بیانیه میافزاید: (رژیم) اسرائیل عمداً از ورود سوخت به بیمارستانها در شمال نوار غزه جلوگیری میکند تا ساکنان، به ویژه بیماران و خانوادههایشان را مجبور به مهاجرت اجباری به جنوب کند.
در ادامه این بیانیه آمده است: ما شاهد شیوع سریع برخی بیماریهای عفونی از جمله مننژیت، در نتیجه فروپاشی بخش بهداشت و عدم توانایی در تصفیه فاضلاب هستیم.
دیده بان حقوق بشر اروپا - مدیترانه در ادامه این بیانیه میافزاید: (رژیم) اسرائیل روزانه در نتیجه سیاستهای محاصره و محرومیت خود باعث مرگ تعداد زیادی از غیرنظامیان در غزه میشود، این غیرنظامیان به طور رسمی به عنوان قربانیان جنگ ثبت نمیشوند زیرا در اثر حملات نظامی کشته نشدهاند.
این نهاد حقوق بشری در این بیانیه از سازمانهای ملل متحد و سازمانهای امدادی بینالمللی خواست تا از تمام راههای ممکن، اقدامات جمعی و فوری را برای پایان دادن به جنایات اسرائیل در نوار غزه انجام دهند.
بنا بر بیانیه این نهاد حقوق بشری، همه کشورها باید به مسئولیتهای قانونی خود برای متوقف کردن جنایت نسلکشی در نوار غزه از طریق تمامی اقدامات ممکن عمل کنند.
نظرات