1404/04/20-21:00

اتهام‌زنی رئیس ستاد ارتش فرانسه به ایران، روسیه و چین

«تیه‌ری بورکهارد» رئیس ستاد مشترک ارتش فرانسه روز جمعه در سخنانی مدعی شد ایران مشغول اقداماتی بی‎ثبات‎کننده در خاور نزدیک و خاورمیانه است.

به گزارش ایسنا، "بورکهارد" در نشستی خبری در رابطه با این تنش‌ها با مسکو گفت: «روسیه، فرانسه را عمدتاً به دلیل حمایت گسترده‌اش از اوکراین پس از تهاجم تمام‌عیار روسیه، به‌عنوان دشمن اصلی می‌بیند. این را خود پوتین گفته است.»

وی افزود که اگرچه در حال حاضر تهدید مستقیمی برای حمله به خاک فرانسه از سوی روسیه وجود ندارد اما پوتین گزینه‌های متعددی برای جنگ ترکیبی از جمله کارزارهای اطلاعاتی غلط، حملات سایبری و جاسوسی در اختیار دارد.

بورکهارد تاکید کرد که فرانسه باید اکنون در چندین جبهه در برابر روسیه از خود دفاع کند.

وی گفت: «در حوزه فضایی، ماهواره‌های روسیه به‌طور عمدی در مسیرهای ماهواره‌های فرانسه حرکت می‌کنند، به آن‌ها نزدیک می‌شوند، تلاش می‌کنند ارتباط آن‌ها را مختل کنند یا از آن‌ها جاسوسی کنند.»

این فرمانده فرانسوی در ادامه گفت که در حوزه دریایی، زیردریایی‌های تهاجمی هسته‌ای روسیه به‌طور منظم وارد اقیانوس اطلس شمالی و دریای مدیترانه می‌شوند تا «مناطقی را که برای ما و همچنین برای انگلیس اهمیت دارند، زیر نظر بگیرند».

وی در ادامه افزود که در حوزه هوایی «درگیری‌ها و تماس‌های» مکرر با هواپیماهای روسیه در دریای سیاه، سوریه، مدیترانه و «گاهی» شمال اقیانوس اطلس رخ می‌دهد.

رئیس ستاد مشترک ارتش فرانسه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «ما هدف جاسوسی و یک کارزار بدنام‌سازی در برابر چین هستیم.»

وی در انتها مدعی شد که ایران از «تروریسم دولتی» استفاده کرده و اقدامات بی‌ثبات‌کننده‌ای را در خاور نزدیک و خاورمیانه انجام می‌دهد.

نظرات

captcha

اخبار مرتبط