بهگزارش ایرنا، این تصمیم امروز جمعه (۲۰ تیرماه ۱۴۰۴) در جریان کنفرانس سالانه یونایت اتخاذ شد و براساس آن، اتحادیه متعهد شده است با حمایت از تحریم تسلیحاتی اسرائیل، از اعضا و کارگران خود پشتیبانی کند تا از ساخت، جابجایی یا حمل هرگونه سلاح یا تجهیزات نظامی که به مقصد رژیم صهیونیستی ارسال میشود، خودداری کنند.
در بیانیه منتشرشده توسط اعضای این اتحادیه آمده است: «یونایت از فراخوان اتحادیههای کارگری فلسطینی استقبال کرده و متعهد است از پویشهای کارگری برای تحریم کالاها و خدمات اسرائیلی، و همچنین سرمایهزدایی از شرکتهای مرتبط با جنایات اسرائیل حمایت کند.»
یونایت اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه و کرانه باختری را بهشدت محکوم کرده و آنها را شامل «نسلکشی، قحطی، پاکسازی قومی، آپارتاید و حمله به غیرنظامیان» دانسته است. در این بیانیه همچنین بر لزوم توقف کامل تجارت با شهرکهای غیرقانونی و ممنوعیت هرگونه همکاری اقتصادی که نقض حقوق بینالملل را تسهیل میکند، تأکید شده است.
یونایت اعلام کرده است که این سیاست جدید در پاسخ به فشار گسترده اعضا و کارگران اتخاذ شده و رکورد بیشترین تعداد پیشنهادات در حمایت از فلسطین را در تاریخ کنفرانسهای این اتحادیه به ثبت رسانده است.
این اتحادیه با بیش از ۱.۲ میلیون عضو، نماینده طیف وسیعی از کارگران بخش خصوصی از جمله کارکنان اسکلهها، صنایع تولیدی و کارخانههای تسلیحاتی است. غول صنایع دفاعی انگلیس موسوم به بیایئی سیستمز، از جمله شرکتهایی است که بسیاری از اعضای یونایت در آن مشغول به کارند. این شرکت قطعات جنگندههای اف۱۵، اف۱۶ و اف۳۵ را تولید میکند که توسط رژیم صهیونیستی در حملات به غزه، لبنان و یمن بهکار گرفته شدهاند.
بر اساس بیانیه یونایت، هرچند دفاع از امنیت شغلی کارگران اهمیت دارد، اما «این موضوع نباید بهانهای برای تداوم مشارکت در جنایت نسلکشی باشد.» این اتحادیه همچنین اعلام کرد که از اعضایی که خواهان تضمین قانونی برای عدم مشارکت در نقض حقوق بینالملل هستند، بهطور کامل حمایت خواهد کرد.
این تحول مهم در حالی صورت میگیرد که بهدنبال تجاوز ویرانگر رژیم صهیونیستی به نوار غزه از ۱۵ مهر ۱۴۰۲ تاکنون، بیش از ۵۷ هزار فلسطینی به شهادت رسیده و دهها هزار نفر زخمی شدهاند. زیرساختهای حیاتی این منطقه، از جمله بیمارستانها، مدارس، شبکههای آب و برق و محلههای مسکونی هدف حملات هوایی قرار گرفته و شرایط انسانی به مرحلهای بحرانی رسیده است.
تصاویر منتشرشده از غزه، ویرانی گسترده، کمبود شدید غذا و دارو و صفهای طولانی مردم برای دریافت کمکهای بشردوستانه را نشان میدهد. بسیاری از بیمارستانها نیز بهدلیل کمبود سوخت و تجهیزات قادر به ادامه فعالیت نیستند.
در دیماه ۱۴۰۳، با میانجیگری بینالمللی، توافقی برای آتشبس و تبادل اسرا حاصل شد؛ اما رژیم صهیونیستی با نقض مکرر این توافق، بار دیگر حملات گسترده خود را به نوار غزه از سر گرفت و بر عمق بحران انسانی در این منطقه افزود.
نظرات