به گزارش ایسنا، «کارولین لویت» سخنگوی کاخ سفید شامگاه دوشنبه گفت: «دولت آمریکا آماده مذاکره با ایران است.»
او در ادامه افزود: «هیچ تاریخی برای برگزاری مذاکرات رسمی تعیین نشده است.»
ترامپ اخیراً ایران را با اقدام نظامی تازه تهدید کرده است. او روز شنبه با انتشار بیانیهای در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» با بیان این ادعا که همه تأسیسات هستهای ایران نابود شدهاند، نوشت: «اگر ایران بخواهد تأسیسات هستهای خود را دوباره به کار بگیرد خیلی بهتر است قبل از نابودی دوباره آن تأسیسات تازه، در سه مکان مختلف، از نو شروع کند.»
سخنگوی کاخ سفید در ادامه مدعی شد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از حمله اسرائیل به سوریه و یک کلیسا در نوار غزه «غافلگیر شد.»
لویت اظهار کرد، ترامپ معتقد است که مناقشه در خاورمیانه در روزهای اخیر «بسیار طولانی» و «کاملا بیرحمانه» شده است.
وی با این ادعا که ترامپ از حمله اسرائیل به سوریه و یک کلیسا در غزه غافلگیر شد، افزود که رئیس جمهور آمریکا در هر دو مورد با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی صحبت کرد تا «هر دو وضعیت را سامان دهد.»
لویت افزود که ترامپ «روابط کاری خوبی» با نتانیاهو دارد و «مرتبا با وی در ارتباط است.»
سخنگوی کاخ سفید همچنین ادعا کرد که ترامپ «خواهان پایان کشتار و مذاکره برای آتشبس در غزه و آزادی همه اسرا است.»
نظرات